Wanneer jij kiest voor een gezichtsbehandeling bij Lisanne's Schoonheidssalon, kies je voor een ontspannend moment voor jezelf. Tijdens het kennismakingsgesprek voer ik een huidanalyse uit en stel ik een behandelplan samen waarbij jou wensen én wat het beste is voor uw huid naar boven komt.

Extenso meet me treatment 30 min €35,-
Maak kennis met Extenso. Ervaar tijdens de behandeling alle producten die je nodig hebt voor een optimale huidverzorging. Na de behandeling krijgt je het meet me product setje erbij zodat je thuis vol aan de slag kunt. 

Extenso skincare treatment 45 min €39,-
De huid wordt dubbel gereinigd, de wenkbrauwen worden in model gebracht, er wordt een dieptereiniging gegeven en de onzuiverheden worden verwijderd. als afsluiting een passend masker i.c.m. ontspanningsmassage en een dagverzorging met passend advies.

Extenso Deluxe 75 min €45,-
Er wordt een intensieve reiniging gegeven, de wenkbrauwen worden in model gebracht, onzuiverheden worden verwijderd. De huid krijgt een zuurstofboost, geniet van een heerlijke ontspanningsmassage afsluitend met een masker en een dagverzorging met passend advies. 

Extenso Plump-it-up treatment €52,50
Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. Deze doeltreffende skin improvement behandeling zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen, geven de huid een nieuw structuur en zorgt ervoor dat de huid in optimale conditie komt.
Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereining, bindweefsel massage met ampul en een peel off masker. 

Extenso Smooth Repair Treatment €54,50
We herkennen allemaal de 'schade momentjes' op de huid, denk aan het eens een keer niet netjes je huid reinigen voor het slapen gaan of bacteriën op de huid doordat je met vieze vingers aan je gezicht zit. Maar ook de seizoenen zorgen voor 'schade' aan je huid. In de zomer (te) veel zon, in de winter warm douchen. Onze huid heeft regelmatig repair-time nodig.
De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging met DIY scrub, smooth massage, het nieuwe hyaluron sheet masker en wordt de hals & het decolleté steving onder handen genomen met de bindweefselmassage.  

Extenso oh holy glow treatment €59,50
Een fantastische glow door deze intensieve doorbloedende en verstevigende behandeling! Tijdens de behandeling zal er gebruik worden gemaakt van pure ingrediënten, bindweefsel massage, glycoolzuur peeling en een Gold Diamond masker. Als afsluiter wordt er een passende dagverzorging aangebracht en de huid voorzien van een mooie glow door middel van de Sun Glow Powder. 
Deze behandeling is ook te boeken inclusief de Sun Glow Powder voor €69,50 ipv €74,- 

* Wil jij tijdens jou behandeling graag de wimpers/wenkbrauwen geverfd hebben, of de bovenlip en/of kin hebben geharsd? Hiervoor wordt per onderdeel €4,- extra voor verrekend. *

Extenso for teens! 45 min. ( t/m 18 jaar ) €30,-
Ook voor de jonge meiden een verwend momentje. De huid wordt gereinigd, wenkbrauwen worden in model gebracht, puistjes en mee-eters wordt onder handen genomen en er wordt afgesloten met een masker waarbij de nagels worden gelakt. Natuurlijk ook een dagverzorging speciaal voor de jonge huid. 

Acne treatment 45 min. €32,-
Huidanalyse, dubbele reiniging, diepte reiniging, verwijderen van puistjes en mee-eters, masker en dag verzorging. 

Eye treatment 45 min €27,50
Reinigen van make-up en huid rondom de ogen, evt. epileren wenkbrauwen, evt. verven wimpers en/of wenkbrauwen, evt. verwijderen van gerstekorrels, ampul+collageen pads + oogpakking en dagverzorging. 
Voor de man 45 min. €38,-
Huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, masker i.c.m. hand/voet massage en dag verzorging. *scheer advies mogelijk*