Welkom
Bij Lisanne's schoonheidssalon & pedicure

Facials

Wanneer jij kiest voor een gezichtsbehandeling bij Lisanne's Schoonheidssalon, kies je voor een ontspannend moment voor jezelf. Tijdens het intakegesprek voer ik een huidanalyse uit en stel ik een behandelplan samen waarbij jou wensen én wat het beste is voor uw huid naar boven komt.

 


Intake '20
Samen bekijken we waar jou wensen en doelen liggen, bekijk ik de huid aandachtig, en maak ik een behandelplan met de juiste adviezen voor thuis. 

Facial '45                                                                                                        
Wenkbrauwen worden in model gebracht, de huid wordt dubbel gereinigd, er wordt een dieptereiniging gegeven en de onzuiverheden worden verwijderd. als afsluiting een passend masker i.c.m. ontspanningsmassage en een dagverzorging met passend advies.

Facial '75                                                                                                                                  
 De wenkbrauwen worden in model gebracht, er wordt een intensieve reiniging gegeven, onzuiverheden worden verwijderd. De huid krijgt een zuurstofboost, geniet van een heerlijke ontspanningsmassage afsluitend met een masker en een dagverzorging met passend advies. 

Facial '90                                                                                                               
Een fantastische glow door deze intensieve doorbloedende en verstevigende behandeling! Tijdens de behandeling zal er gebruik worden gemaakt van pure ingrediënten, bindweefsel massage, glycoolzuur peeling en een masker aangepast op jou huid. Als afsluiter wordt er een passende dagverzorging aangebracht en de huid voorzien van een mooie glow.

Facial acnè '45                                                                                                                             
Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van de acnè. Tijdens de behandeling neem ik de tijd voor een goed intake gesprek, bekijk ik de huid aandachtig en gaan we ook kijken hoe het aan de binnenkant er aan toe gaat. Met al deze informatie kan ik een behandelplan opstellen met de juiste adviezen. 

 Microneedling
De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten. Een ware collageen boost. Microneedling is een techniek waarbij met minuscule naaldjes kleine openingetjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor worden effectieve werkstoffen beter door de huid opgenomen en het zelfherstellend vermogen wakker geschud.
- (acne) littekens
- Pigmentatie
- Onregelmatig huidstructuur
- Huidverslapping
- Fijne lijntjes
We plannen eerst altijd een intake in om alles goed te bespreken. 

* Wil jij tijdens jou behandeling graag de wimpers/wenkbrauwen geverfd hebben, of de bovenlip en/of kin hebben geharst? Hiervoor wordt per onderdeel €5,- extra voor verrekend. *


 'Onze huid verdient het om dagelijks 
optimaal verzorgd, gevoed en
beschermd te worden'