Welkom
Bij Lisanne's schoonheidssalon & pedicure

Pedicure

Je voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voeten dragen je, je hele leven lang, dag in dag uit. Ze brengen je telkens weer naar de plaats waar je wilt zijn.
Om pijn klachten te voorkomen is het belangrijk dat je jouw voeten goed verzorgt en af en toe eens lekker laat verwennen.


Standaard pedicure behandeling 
Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagel(s), behandelen van schimmel/kalk nagels, afvijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en er wordt afgesloten met een voeten crème.

Komt u voor de eerste keer? Dan plannen we altijd een intake.


Deelbehandeling pedicure
Ook is het mogelijk om alleen te komen wanneer je last hebt van een likdoorn, ingroeiende nagel of alleen even de nagels wilt laten knippen.
Kosten:

  • Likdoorn verwijderen
  • Ingroeiende nagel behandelen 
  • Teennagel knippen FungiCheck
Een schimmelnagel is met het blote oog niet te herkennen. Toch komt er uit de sokken een nagel die er niet normaal uit ziet. Zou dit een schimmelnagel zijn? Veel nagel aandoeningen zien eruit als een schimmelnagel.
Het is nu mogelijk om een test uit te voeren en te kijken of er daadwerkelijk een schimmel bevindt in de nagel. Waar? Gewoon bij mij in de salon! Het duurt 10 minuten en u weet gelijk of u een schimmelnagel heeft of niet.


Cryotherapie
Heb jij last van vervelende wratten onder de voet of een steelwratje op een vervelende plek, dan kan ik jou nu helpen!

Cryo therapie is de medische naam voor bevriezen met vloeibare stikstof tot -86 graden. Door deze extreme kou wordt ongewenst weefsel vernietigd. De behandeling is heel effectief en gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor kan het beschadigen van gezond weefsel gemakkelijk worden vermeden en voel je er bijna niets van.

Bij sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Daarom bied ik een cryo pakket aan. In het pakket zitten 4 cryotherapie behandelingen en de dermazink cream. Deze crème word als nabehandeling ingezet. De crème ondersteund het herstellend vermogen van de huid. 

Tijdens het eerste bezoek word de behandelde plek bekeken en beoordeeld.


Gelpolish
Weg met afgebladderde nagels en geniet minimaal 2 weken van mooie gelakte nagels. Gelpolish wordt aangebracht als nagellak maar heeft de houdbaarheid van gel.
Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels.

Gelpolish is los te boeken, maar ook in combinatie met een pedicure behandeling. 

Mocht er binnen 1 week iets aan de nagel beschadigd zijn, wordt dit kosteloos gerepareerd.