Welkom
Bij Lisanne's schoonheidssalon & pedicure

Pedicure

Je voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voeten dragen je, je hele leven lang, dag in dag uit. Ze brengen je telkens weer naar de plaats waar je wilt zijn.
Om pijn klachten te voorkomen is het belangrijk dat je jouw voeten goed verzorgt en af en toe eens lekker laat verwennen.


Standaard pedicure behandeling €27,-

Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagel(s), behandelen van schimmel/kalk nagels, afvijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en er wordt afgesloten met een voeten crème.

Wanneer er langer de tijd nodig is. Per 15 minuten €5,-

Komt u voor de eerste keer? Dan plannen we altijd een intake.


Ook is het mogelijk om alleen te komen wanneer je last hebt van een likdoorn, ingroeiende nagel of alleen even de nagels wilt laten knippen.
Kosten:

  • Likdoorn verwijderen /  ingroeiende nagel behandelen €12,50
  • Teennagel knippen €10,-



FungiCheck
Een schimmelnagel is met het blote oog niet te herkennen. Toch komt er uit de sokken een nagel die er niet normaal uit ziet. Zou dit een schimmelnagel zijn? Veel nagel aandoeningen zien eruit als een schimmelnagel.
Het is nu mogelijk om een test uit te voeren en te kijken of er daadwerkelijk een schimmel bevindt in de nagel. Waar? Gewoon bij mij in de salon! Het duurt 10 minuten en u weet gelijk of u een schimmelnagel heeft of niet.

Prijs: €34,-