Pedicure

 

Je voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voeten dragen je, je hele leven lang, dag in dag uit. Ze brengen je telkens weer naar de plaats waar je wilt zijn.
Om pijn klachten te voorkomen is het belangrijk dat je jouw voeten goed verzorgt en af en toe eens lekker laat verwennen.Standaard pedicure behandeling €25,-
Pedicure ambulant €27,-
Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagel(s), behandelen van schimmel/kalk nagels, afvijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en er wordt afgesloten met een voeten crème.

Wanneer er langer de tijd nodig is. Per 15 minuten €5,-

Komt u voor de eerste keer? Dan plannen we altijd een intake.


Ook is het mogelijk om alleen te komen wanneer je last hebt van een likdoorn, ingroeiende nagel of alleen even de nagels wilt laten knippen.
Kosten:

  • Likdoorn verwijderen /  ingroeiende nagel behandelen €12,50
  • Teennagel knippen €10,-FungiCheck
Een schimmelnagel is met het blote oog niet te herkennen. Toch komt er uit de sokken een nagel die er niet normaal uit ziet. Zou dit een schimmelnagel zijn? Veel nagel aandoeningen zien eruit als een schimmelnagel.
Het is nu mogelijk om een test uit te voeren en te kijken of er daadwerkelijk een schimmel bevindt in de nagel. Waar? Gewoon bij mij in de salon! Het duurt 10 minuten en u weet gelijk of u een schimmelnagel heeft of niet.

Prijs: €34,-


 

Medisch pedicure

Als medisch pedicure hou ik me bezig, net als een pedicure, met het verzorgen van de voet en het behandelen van voet- en nagel problemen. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van de risicovoet. Een risicovoet ontstaat ten gevolgen van diabetes, reuma, hart-en vaatziekte, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, waaronder antidruk technieken, nagelbeugels, nagelreparaties en het maken van een orthese. Hiermee kan ik de compleze voet- en nagelproblemen behandelen. 

Voor meer informatie over de specialistische technieken klik hier

Verder ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister voor pedicures waardoor een eventuele vergoeding mogelijk is.
Komt een van de bovengenoemde u bekend voor, en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een vergoeding, neem dan gerust eens contact met mij op. 

 De behandeling en de prijs voor het behandelen van een risicovoet blijft gelijk met het hier boven genoemde.