Pedicure

 

Je voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voeten dragen je, je hele leven lang, dag in dag uit. Ze brengen je telkens weer naar de plaats waar je wilt zijn.
Om pijn klachten te voorkomen is het belangrijk dat je jouw voeten goed verzorgt en af en toe eens lekker laat verwennen.Standaard pedicure behandeling 45 min €25,-
Pedicure ambulant €27,-
Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagel(s), behandelen van schimmel/kalk nagels, afvijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en er wordt afgesloten met een voeten crème.

Wanneer er langer de tijd nodig is. Per 15 minuten €5,-

Komt u voor de eerste keer? Dan plannen we altijd een gratis intake.


Ook is het mogelijk om alleen te komen wanneer je last hebt van een likdoorn, ingroeiende nagel of alleen even de nagels wilt laten knippen.
Kosten:

  • Likdoorn verwijderen /  ingroeiende nagel behandelen €12,50
  • Teennagel knippen €10,-FungiCheckEen schimmelnagel is met het blote oog niet te herkennen. Toch komt er uit de sokken een nagel die er niet normaal uit ziet. Zou dit een schimmelnagel zijn? Veel nagel aandoeningen zien eruit als een schimmelnagel. Het is nu mogelijk om een test uit te voeren en te kijken of er daadwerkelijk een schimmel bevindt in de nagel. Waar? Gewoon bij mij in de salon! Het duurt 10 minuten en u weet gelijk of u een schimmelnagel heeft of niet.

Prijs: €34,-


 

Medisch pedicure

Als medisch pedicure hou ik me bezig, net als een pedicure, met het verzorgen van de voet en het behandelen van voet- en nagel problemen. Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit. Maar ook de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. 

Voor meer informatie over de specialistische technieken klik hier

 

De behandeling en de prijs voor het behandelen van een risicovoet blijft gelijk met het hier boven genoemde.